"Preotul e tot om, dintre oameni. Vă mai mângâie, vă mai mustră, însă voi nu trebuie să vă supărați.Primiți, deci, pe preoți!
Căutați-i nu numai când vă merge rău în casă! Dacă vreți să nu aveți păcate multe și să nu ziceți mult, cât mai des să vă spovediți."
(Pr. Ioanichie Bălan)
)

Postare prezentată

Corabia - Duminica a IX-a după Rusalii

joi, 7 noiembrie 2013

CHIPUL OMULUI Concurs foto cu premii pentru elevii hunedoreni.

Ai între 14 şi 18 ani? Eşti elev al unei şcoli sau al unui liceu din judeţul Hunedoara? Poţi fi premiat pentru o fotografie reuşită care să pună în valoare chipul omului, portretul.

Portretul este unul dintre cele mai fascinante şi iubite genuri fotografice. Fotografierea oamenilor este cu adevărat o provocare când ţinta noastră nu sunt instantaneele cu cei apropiaţi. Expresia facială, experimentele cu lumină naturală sau artificială, decorurile urbane sau cele de interior sunt câteva sfaturi pe care le sugerăm pentru această nouă provocare. Trăsăturile, spaţiul, portul, expresia şi atitudinea personajului fotografiat contribuie la amplificarea mesajului care ne captivează când privim o imagine cu un portret.

Concursul va avea trei câştigători. Premii: I (300 lei), II (200 lei), III (100 lei)


Juriul este format din Andrei Rosetti, Grigore Roibu, Iulian Solda, artişti profesionişti, cadre didactice în Liceul de Arte “S. Toduţă” Deva.

Fiecare elev poate înscrie o singură fotografie în cadrul concursului. Fotografiile vor fi trimise în format digital (jpg) la adresa actcultural@gmail.com

Termen limită pentru înscrierea lucrărilor: 20 noiembrie 2013

Festivitatea de premiere şi deschiderea expoziţiei va avea loc în data de 24 noiembrie 2013, ora 17.30 la Colegiul Naţional „Decebal“ Deva.

Concursul este organizat de către Asociaţia Filantropia Ortodoxă Deva şi Colegiul Naţional "Decebal" Deva în parteneriat cu Episcopia Devei şi Hunedoarei

Mai multe informaţii despre concurs găsiţi pe: artavizuala21.wordpress.com şi hunedoaramea.roNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dorim ca acest blog să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ. Nerespectarea acestei minime rugăminţi va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii. Vă mulţumim anticipat!