"Preotul e tot om, dintre oameni. Vă mai mângâie, vă mai mustră, însă voi nu trebuie să vă supărați.Primiți, deci, pe preoți!
Căutați-i nu numai când vă merge rău în casă! Dacă vreți să nu aveți păcate multe și să nu ziceți mult, cât mai des să vă spovediți."
(Pr. Ioanichie Bălan)
)

Postare prezentată

Corabia - Duminica a IX-a după Rusalii

marți, 18 martie 2014

MARȘUL PENTRU VIAȚĂ 2014În premieră anul acesta ”Marșul pentru viață”, cel mai mare eveniment public pentru protejarea vieții în România, va avea loc și la Deva.
”Marșul pentru viață” este un eveniment care se desfășoară anual, concomitent, în mai multe orașe din România, în jurul datei de 25 martie (sărbătoarea Buna Vestire) și este organizat de asociații și societăți civile care compun mișcarea provita.


Scopul acestui marș este afirmarea dreptului la viață pentru toate ființele umane începând cu momentul concepției și totodată susținerea familiei tradiționale și a valorilor acesteia, temelia unei societăți solide și sănătoase.
În anul 2014 sunt așteptați la marș toți care cred că societatea noastră are nevoie de o cultură a adopției, la fel cum are nevoie de o cultură a vieții.
Adopția este o o soluție atunci când cineva are un copil de care nu se poate ocupa și poate fi aleasă în locul avortului.
Toți cei care doresc să participe la această manifestare sunt așteptați în data de 22 martie 2014 la ora 11 în Piața Unirii din municipiul Deva (în fața statuii lui Traian).
Traseul: Piața Unirii - Biserica Ortodoxă Buna Vestire – Bulevardul Decebal – Spitalul Județean de Urgență Deva - Casa de Cultură.
Mai multe detalii despre această manifestare pot fi obținute la adresa: http://marsulpentruviata.blogspot.ro


ASOCIAȚIA FILANTROPIA ORTODOXĂ DEVA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dorim ca acest blog să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ. Nerespectarea acestei minime rugăminţi va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii. Vă mulţumim anticipat!